Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Byggarna som har ramavtal med Göteborgs stad

Publicerad: 11 november 2021, 08:39

Göteborgs stad har ett ramavtal för vilka byggföretag som ska anlitas vid mindre entreprenader och servicearbeten. Vi listar leverantörerna som ingår i avtalet.

Foto: Pixabay

Sedan i augusti 2021 har Göteborgs stad ett ramavtal för servicearbeten och mindre entreprenader inom bygg. Vi listar byggföretagen som är antagna som leverantörer.


Ämnen i artikeln:

GöteborgPeabMVB Astor ByggAF Gruppen

Ramavtalet omfattar servicearbeten och mindre entreprenader inom bygg, byggnads-, anläggnings- och betongarbeten/mindre nyanläggningar, ombyggnader, reparation, underhåll, byggservice, med mera. De som beställer genom ramavtalet är Göteborgs Stad, Göteborgs Begravningssamfällighet, Göteborgsregionens

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.