Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Erlandsson om de sålda bolagen: ”Vi har stöpt om kostymen”

Publicerad: 19 april 2021, 04:00

Tomas Erlandson, vd för Erlandson Holding, berättar att koncernen satsar på mindre och mellanstora bolag efter försäljningen av de stora bolagen Brixly, Treano Bygg och Erlandsson Bygg i Stockholm.

Foto: Erlandsson Holding.

Under de senaste åren har Erlandsson Holding sålt sina större bolag inom byggverksamheten. Nu vill koncernen sprida riskerna och satsa på mindre och mellanstora bolag inom bygg, infrastruktur och installation. ”Vi går mot att vara underleverantör till beställarna”, säger Tomas Erlandsson, vd för Erlandsson Holding.


Ämnen i artikeln:

Erlandsson Bygg

Nyligen blev det klart att Erlandsson Bygg i Stockholm, som har varit under rekonstruktion sedan i höstas, säljs till Sehed. Med försäljningen byter bolaget namn och det sista byggbolaget

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Erlandsson Bygg

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.