Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

“Ett kvitto på att samverkansformen fungerar”

Publicerad: 6 april 2020, 04:00

Teamet bakom Östra Länken: Erik Sandström, platschef på NCC, Max Havama, projektledare på Luleå Kommun, Ola Engström, projektchef på NCC, Jesper Klefsjö, ombud på Luleå Kommun och Eva Sundgren, projektkommunikatör på Luleå Kommun.

Foto: Mattias de Frumerie

NCC:s och Luleå kommuns VA-projekt Östra länken utsågs till Årets Bygge 2018. Ola Engström, som var NCC:s projektchef för projektet, tror att utmärkelsen kan ha fått beställare att få upp ögonen för samverkansformen som användes.


Som första VA-projekt tog Östra länken hem titeln som Årets Bygge 2018. Utbyggnaden av Luleås vatten- och avloppssystem är ett av de största infrastrukturprojekten som genomförts i kommunen.

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.