onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Går ihop med ledande ROT-byggare: Här är Circuras nya förvärv

Publicerad: 19 maj 2022, 10:00

Circura gör ett nytt förvärv. Den här gången i Östergötland.

Circura, med bolagen Reomti, Våtrumsteknik, Dipart och Heving &
Hägglund får sällskap av ett nytt bolag. Den här gången är det en stor aktör i Östergötland med ett hundratal anställda som förvärvas av den nya ROT-koncernen.

Ämnen i artikeln:

byggkontrakt

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Det är Teknikbyggarna i Linköping som blir Circuras femte förvärv. Teknikbyggarna är den ledande ROT-aktören i Linköping, med en omsättning om cirka SEK 400 miljoner kronor och cirka 100 medarbetare. De tre ägarna Anders Hedliden, Måns Lindfors och Anders Larsson återinvesterar i samband med transaktionen en stor andel av köpeskillingen och blir medägare i Circura-koncernen.

Läs även: Överraskande miljardaffärer och expansion i hela landet: 15 företag som bytte ägare i april

– Vi är väldigt stolta över att kunna välkomna Teknikbyggarna och dess medarbetare till Circura. Teknikbyggarna har visat på förmåga att år efter år leverera ett högt, stabilt resultat och kommer passa utmärkt i Circura-koncernen. I och med samgåendet ökar möjligheterna för Teknikbyggarna att ytterligare utveckla sin redan starka position i Linköping med fokus på renoverings- och serviceuppdrag, helt i linje med Circuras marknadsstrategi, säger Circuras arbetande styrelseordförande, Torbjörn Torell, i ett pressmeddelande.

Läs även: Bolag går samman – ny miljardkoncern inom rot

– Det kommer att bli mycket spännande att bli en del av Circura-koncernen och tillsammans med koncernens övriga medarbetare fortsätta utveckla Sveriges ledande koncern inom ROT- och serviceuppdrag. Vi ser i och med detta ökade möjligheter att fortsätta utveckla vårt starka kunderbjudande med större resurser samt få möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap med nya Circura-kollegor, säger Anders Hedliden, Vd för Teknikbyggarna.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev