fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Han blir ny regionchef på Sweco arkitekter

Publicerad: 12 maj 2020, 09:46

Det är Magnus Odéen som efter en ”gedigen rekryteringsprocess” blir ny regionchef hos Swecos arkitekter, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

byggkontrakt

AJ

Andreas Jennische

andreas.jennische@fastighetsnytt.se


– Magnus har visat ett tryggt och effektivt ledarskap vilket nu kommer hela regionen till godo, säger Jan Mattsson, vd för Swecos arkitektverksamhet i en kommentar.

Läs även: Halverad utdelning från Sweco

Magnus Odéen är i grunden arkitekt och har sedan han började på Sweco 2017 haft rollen som kontorschef i Uppsala. Region Mitt som blir hans nya ansvarsområde innefattar Swecos arkitektverksamhet i städerna Uppsala, Örebro, Västerås, Norrtälje och Linköping.

Han kommenterar sitt nya uppdrag så här:

– Det är oerhört roligt att få möjligheten att leda region Mitt och förmånen att fortsätta att arbeta med den starka laguppställning som vi har i dag. Region Mitt har en god utgångspunkt både vad gäller vår marknad och möjligheten att dra nytta av Swecos samlade kompetens och starka lokala närvaro. Jag ser fram mot att utveckla både det och de fördelar som det innebär för våra medarbetare och kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Läs även: Röster från branschen - Hur går det just nu?

Magnus tillträder den 1 juni och ersätter Lisa Torpel som väljer att fortsätta i sin roll som landskapsarkitekt på Swecos arkitektkontor i Malmö.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev