Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Här är YIT:s plan för framtiden

Publicerad: 19 maj 2020, 15:33

Ett koncept för framtidens datacenter har tagits fram tillsammans med Ramboll. ”Det blir mer av ett serviceerbjudande”, förklarar Lars Stendius, vd för YIT Sverige.

Foto: YIT / Ramboll

YIT Sverige renodlar verksamheten mot infrastruktur. Under 2020 har den svenska delen i den finska storkoncernen börjat arbeta för att rikta in sig mot projektutveckling och delägande i infrastruktur. ”Vi kommer att behöva ny kompetens”, berättar Lars Stendius, vd för YIT Sverige, för Byggindustrin.


Ämnen i artikeln:

YIT

Medan YIT på andra marknader arbetar med såväl infrastruktur som husbyggnad och renoveringar har verksamheten i Sverige sedan starten för dryga 30 år sedan bestått av infrastruktur och beläggning. När

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

YIT

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.