lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

JSB övertar personalen när Hudiksvallsbyggare avvecklar – ägaren följer med

Publicerad: 30 oktober 2022, 20:12

De 13 medarbetarna på Profilbygg blir anställda på JSB från och med den 1 november. Foto: JSB

JSB Construction tar över de 13 medarbetarna från det lokala byggföretaget Profilbygg i Hudiksvall.

Ämnen i artikeln:

SvepetJSBbyggkontrakt

R


Profilbygg är ett välrenommerat byggföretag, som sedan 2008 varit verksamma i Hudiksvall med omnejd. När bolaget nu avvecklas blir det JSB som övertar både personalstyrkan, med elva yrkesarbetare och två tjänstemän, och Profilbyggs tidigare lokaler.

JSB kommer att fortsätta bedriva verksamheten med samma inriktning som tidigare och fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med tidigare ägaren Jan Söderberg, som blir ny Byggservicechef på JSB.

Läs även: Expanderar på nya marknader: ”Vi söker någon med rätt affärsmannaskap”

– Det känns väldigt roligt och spännande att nu vara en del av JSB:s resa. Det känns både tryggt och bra att kunna erbjuda Profilbyggs kunder större kapacitet och ett bredare utbud av erbjudande, men framför allt den tryggheten som kommer med ett större företag som JSB, säger Jan Söderberg i ett pressmeddelande.

JSB har under de senaste åren vunnit flera stora avtal i bland annat Hudiksvall och den nya personalstyrkan är ett uppskattat tillskott för JSB.

Trots det menar JSB Constructions vd Fredrik Leo att det kommer att krävas ytterligare resurser i medarbetare för att kunna möta marknaden:

– Utvecklingen i Hudiksvall en viktig del av vår tillväxtresa. I december 2021 öppnade vi permanent platskontor här och när vi nu lyckats få en stabil bas kan vi växla upp tempot i regionen med såväl entreprenad som byggserviceverksamhet. Det innebär i sin tur att vi behöver rekrytera ännu fler medarbetare.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev