Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

JSB satsar i Jönköping – söker ny byggservicechef

Publicerad: 7 september 2022, 12:16

Fredrik Leo är vd för JSB Construction.

Foto: Johan Sundell

En stark och positiv tillväxt i Jönköpingsregionen får JSB att etablera byggserviceverksamhet på orten. Nu söker byggbolaget en chef för den nya avdelningen.


Ämnen i artikeln:

JSB

JSB Construction AB har sedan 2020 varit verksamma i Jönköping, främst inom entreprenad. Verksamheten i Jönköping har stadigt utvecklats positivt och under hösten 2022 påbörjas etableringen av en ny byggserviceverksamhet i regionen. 

Nu inleds därför rekryteringen av en ny byggservicechef. Byggservicechefen får i sin tur resurser att bygga ett nytt team från grunden. Verksamheten ska stå redo för uppdrag januari 2023.

Läs även: Byggbolaget expanderar: Öppnar kontor på ytterligare en marknad

Lars Johansson, Arbetschef på JSB Bygg Syd i Jönköping och ansvarig för etableringen, ser fram emot att växla upp och ser stor potential i avdelningens nya erbjudande:

– Detta ligger helt i linje med den strategi vi slog fast för ett par år sedan. JSB är ett företag att räkna med. Det är därför extra ärofullt att få vara en del av den här resan. Rekryteringen är i gång och jag vet att det finns fler där ute, med driv och energi, som vill utmana branschen och sig själva. Känner man igen sig i den beskrivningen kommer man passa bra in på JSB, säger han i ett pressmeddelande.

Läs även: Höghastighetsjärnvägen – ”Som en våt filt över hela Jönköping”

JSB har i dag ca 350 medarbetare och med årsomsättning om drygt två miljarder. Med verksamheten i Jönköping är företaget etablerat i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping, Östergötland, Mälardalen och Hälsingland. Affärsområdet JSB Bostad är etablerade med bostadsproduktion i hela Sverige.

JSB har sedan starten 1997 i Asarum, Blekinge haft en mycket stark tillväxt. Målet är att genom aktiv marknadsbearbetning fortsätta den lönsamma tillväxten i bolaget.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

JSB

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.