Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Affärer i byggsektorn

Nyputsad specialist satsar i Malmö

Publicerad: 13 November 2008, 14:18

Göteborgs puts- och brukföretag Brukspecialisten satsar stort och tar steget långt utanför kommungränsen. Den 27 november öppnar deras nya butik i Malmö, på Bulltofta. Siktet är inställt på att bli ledande inom puts och bruk även i Skåne.


För drygt två år sedan kände Brukspecialistens vd Anders Henriksson och hans medarbetare att det var dags att expandera. Lokalytorna i Göteborg hade utnyttjats maximalt, man hade uppnått en stor, lojal kundkrets och omsättningen ökade stadigt varje år.

– Vi insåg att kunderna gillade vårt koncept och vi fick en mängd förfrågningar om att öppna en anläggning även i södra Sverige. De skånska kunderna saknade ett liknande, nischat företag inom vårt område, säger Anders Henriksson.

Brukspecialistens fokusering ligger på puts och bruk och alla de tillbehör och den service som hantverkare i mur- och byggbranschen behöver. Till framgångsreceptet hör gedigen kompetens bland personalen och snabba leveranser – något man nu vill dela med sig av i Malmö och Skåneregionen.

Under hösten har Brukspecialisten också putsat rejält på sin egen fasad. En ny, grafisk profil har tagits fram och man har underlättat ytterligare för kunderna genom att öppna e-handel, införa handscanning i sina butiker och lansera drive-through i Malmöbutiken.

– Nu står vi rustade att möta framtiden även när vindarna blåser lite hårdare, säger Anders Henriksson.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.