lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Nytt förvärv i rivningsbranschen

Publicerad: 2 januari 2019, 07:25

​Miljörivarna är en av Sveriges ledande aktörer inom håltagning, rivning och sanering. Nu förvärvar de Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen.

Miljörivarna förvärvar Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen med säte i Norberg och med 15 anställda.

Ämnen i artikeln:

byggkontrakt

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Miljörivarna är en av Sveriges ledande aktörer inom håltagning, rivning och sanering. Företaget täcker in hela Sverige med sina tio kontor och cirka 250 medarbetare. I och med förvärvet av Betongteamet stärks närvaron även i Dalarna.

– I och med förvärvet stärker vi vår marknadsposition ytterligare och vi är både stolta och glada över den kompetens och de möjligheter som förvärvet för med sig. Såväl Betongteamet som Miljörivarna ser en hög efterfrågan  och jag ser fram emot fortsatt samarbete med ökad service och tillgänglighet gentemot våra kunder, säger Johan Nonnen, Regionchef Mitt i Miljörivarna.

Betongteamet omsätter cirka 17 miljoner kronor. Samtliga medarbetare arbetar kvar efter förvärvet.

– Att vi nu går samman med Miljörivarna känns jättebra. Hela gänget kommer att fortsätta arbeta hos Miljörivarna och det skapar nya möjligheter för hela företaget. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans för fortsatt expansion, säger Magnus Bergman, vd på Betongteamet Riv & Håltagning i Bergslagen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev