onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Qflow växer – förvärvar VVS-experter

Publicerad: 17 maj 2023, 07:06

Qflow växer med ytterligare ett bolag.

Foto: Mattias de Frumerie

Konsultkoncernen Qflow växer med ytterligare ett bolag. Den här gången handlar det om Seveko, som verkar inom VVS-projektering.

Ämnen i artikeln:

SvepetSvante HagmanEmile Hamon

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Seveko VVS Konsult AB grundades 1979 och har i dag cirka 20 anställda med kontor i Stockholm och Umeå. Seveko har genomfört över 6 000 uppdrag sedan 1979 inom VVS för att på så sätt skapa kostnads- och miljöeffektiva klimatsystem.

Läs även: De bygger Hagastaden i punktform: ”Det är sjuka mängder information”

– Med Seveko får vi in ett riktigt spetsbolag i vårt prioriterade kluster kring husbyggnad. Vi får, i och med detta, spännande synergier med övriga bolag i gruppen. Jag ser personligen fram emot att jobba med detta mycket engagerade team som har byggt Seveko, säger Svante Hagman, vd på Qflow, i ett pressmeddelande.

Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Seveko att ta nästa steg i sin utveckling som en ledande aktör inom VVS projektering.

– Vi ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med övriga bolag inom Qflow-gruppen för att kunna erbjuda vår specialistkompetens inom VVS-projektering och CE-märkning av sammansatta installationssystem, säger Henrik Sandén, vd för Seveko.

Bolagen i Qflow

Albacon
Delray
Hillstatik
Markera
Radea
Scior
Seveko

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev