Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Så fick Eskilstuna e-handelsjätten Amazon till kommunen

Publicerad: 15 juni 2021, 05:00

Eskilstuna har jobbat medvetet för att locka företag att etablera sig på orten. Amazons första etablering i Sverige i fjol var en fjäder i hatten.

Foto: Alexander Farnsworth

Eskilstuna fick stor uppmärksamhet när de i fjol välkomnade den amerikanska e-handelsjätten Amazons första svenska etablering. Och det var ingen slump, utan enligt kommunens fastighets- och etableringschef Rickard Ålund låg ett enträget arbete bakom etableringen.


Ämnen i artikeln:

Eskilstuna

– Vi driver en proaktiv marknads- och försäljningsstrategi mot prioriterade branscher, bland annat e-handel och logistik. Det arbetet innebär bland annat att genom relationsskapande aktiviteter skapa ett brett och kärnfull

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Eskilstuna

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.