Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Så ser vardagen ut i Fristads fabrik i Ukraina: ”För sex månader sedan var det inte självklart att hålla verksamheten i gång”

Publicerad: 26 augusti 2022, 04:00

Fristads fabrik i Stryj, nära Lviv i västra delen av Ukraina, 274 medarbetare är på jobbet varje vardag, trots kriget.

Foto: Fristads

När kriget bröt ut befarade Fristads det värsta när det gäller företagets produktion i Ukraina. Men fabriken med nära 300 anställda har varit öppen och levererat under alla krigets vardagar.
– Just nu är det lugnt, men allt kan ju hända i den här fruktansvärda situationen, säger Anders Hülse, Fristads vd, som dagligen följer verksamheten från huvudkontoret i Borås.


Ämnen i artikeln:

arbetsplats

För Fristads, marknadsledande leverantör av arbetskläder till den svenska byggindustrin, är kriget i Ukraina något mer än nyhetsrubriker - det påverkar dagligen företagets själ och hjärta. Sedan mer än 20

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

arbetsplats

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.