Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Skanska bygger Lundakontor med Sony Ericsson som klar hyresgäst

Publicerad: 21 juli 2008, 12:41

Skanska Öresund hyr ut 11 000 kvm kontor till Sony Ericsson Mobile Communications i kontorsfastigheten Forskaren i Lund NE. Avtalet innebär att Sony Ericsson Mobile Communications hyr samtliga ytor av fastigheten och att Skanska startar bygget även av den andra etappen. Den första etappen startade i början av året. Totalt (med bägge etapperna) handlar det om en investering på 240 Mkr.Skanska köpte byggrätten 2006.


– Vi har mycket snabbt efter vår projektstart fått respons på att området är attraktivt och expanderar. Vi ser fortsatta möjligheter i området och förbereder fler projekt i Lund NE, säger Staffan Haglind marknadschef på Skanska Öresund.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige och Köpenhamnsregionen i Danmark. Utvecklingen av logistikfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige samt i Köpenhamn. Affärshus utvecklas på starka detaljhandelsmarknader i Sverige och Finland.

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News