Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Starkare Assemblin vill ta helhetsansvar

Publicerad: 20 oktober 2016, 05:10

Fredrik Allthin, vd för Assemblin El, Lennart Petersson, vd för Assemblin VS och Håkan Ekvall, vd för Assemblin ventilation.

Foto: Johan Kindbom

Installations- och serviceföretaget Assemblin förvärvade nyligen Skanska Installation och står nu redo att ta allt större del av den svenska marknaden, bland annat genom totalentreprenader för installation. ”Totalentreprenad efterfrågas allt mer”, säger Håkan Ekvall, vd för Assemblin ventilation.


Assemblins släkthistoria är nästan lika komplicerad som kungafamiljens och det behövs ett släktträd för att skapa sig en bild av turerna som lett fram till hur företaget ser ut i

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.