Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Struktur går samman med D3 i Skåne

Publicerad: 18 augusti 2008, 12:55

Projektföretaget Struktur har idag förvärvat D3 i Malmö, ett av Skånes ledande relocationföretag. Förvärvet innebär en ytterligare förstärkning av vår position i Norden. Det uppger Sture Nilsson, vd i Struktur som genomför lokalförändringar åt olika företag.


- I vår Nordenstrategi ser vi utvecklingen inom Öresundsregionen som mycket spännande. Våra kunder vill ha rikstäckande lösningar med stark lokal förankring. Det är därför roligt att D3 nu förstärker Struktur i ambitionen att vara det ledande Nordiska projektföretaget kring arbetsplatsförändringar. Allt fler företag inser fördelarna med en partner som tar ett helhetsansvar för företagets hela lokalförändring och den löpande driften med olika supporttjänster. Vi ser fortsatt stora utvecklingsmöjligheter av vårt företag och bransch, säger Sture Nilsson vidare.

Anders Östling, vd och grundare av 3D säger att samgåendet med Struktur ger betydligt bättre förutsättningar till en fortsatt expansion.

D3 har idag en årsomsättning om cirka 25 Mkr inom Öresundsregionen med elva anställda. Anders Östling kommer som vd fortsätta leda bolaget, som i samband med förvärvet namnändras till Struktur D3 AB.

Struktur har de senaste tolv månaderna fördubblat såväl volym som antalet anställda. Efter förvärvet har företaget drygt 70 medarbetare.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.