Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Vestum förvärvar Malmöbolag

Publicerad: 30 augusti 2021, 08:01

Vestumportföljen fortsätter växa med nya bolag.

Vestum har genom dotterbolaget We Ar(e) Group ingått avtal om att förvärva företaget Skåne Montage.


Skåne Montage grundades 1979 och har 40 års erfarenhet av att leverera helhetslösningar inom akustik och undertak till kunder i Skåne. Bolaget samarbetar med alla leverantörer på marknaden och kan erbjuda ett brett sortiment av ljudabsorbenter, undertak och vägglösningar för de flesta typer av utrymmen.

LÄS MER: Conny Ryk om modeföretaget Wesc:s omvandling till byggkoncern: ”Vi har stora ambitioner ”

Bolaget har 18 anställda och har sitt huvudkontor i Malmö.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Skåne Montage till WAGAB-koncernen inom Vestum-familjen. Förvärvet av Skåne Montage stärker vårt erbjudande i södra Sverige. Bolaget har under många år varit en förebild i branschen genom sitt konsekventa sett att bedriva undertaksentreprenader och vi ser positiva synergieffekter på både kort och medellång sikt. Vi är övertygade om att vi genom detta förvärv kan vara ännu mer attraktiva för större beställare i regionen, säger Mikael Thingvall och Peter Holmblad, grundare av WAGAB, i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.