lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärer i byggsektorn

Vi sänder direkt från Almedalen: ”Fullt fokus på bygg och fastigheter”

Publicerad: 2 juli 2021, 06:59

Anders Carlén programleder Almedalspanelen från måndag till onsdag. Foto: GABRIEL LILJEVALL

Veidekke, Einar Mattsson och Wästbygg är några av bolagen som är med när Byggindustrin och Fastighetsnytt sänder live från Almedalsveckan.

Ämnen i artikeln:

Almedalenbyggkontrakt

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Hej Anders Carlén, chefredaktör för Byggindustrin och programledare för Almedalspanelen. Berätta, vad händer i veckan?

– Tillsammans med Fastighetsnytt sänder vi live från Almedalen och intervjuar politiker och beslutsfattare inom fastigheter och bygg. Evenemanget är en så kallad hybrid där man kan delta både på plats samt över länk.

Var kan jag titta på sändningen?

– Du hittar sändningen Byggindustrin.se och den är helt kostnadsfri. Om du är på plats i Visby så är du välkommen till Supper, på Strandgatan 9. Vi följer naturligtvis myndigheternas restriktioner, men det kommer att finnas möjlighet att följa det som händer på plats. 

Följ sändningarna här – från klockan 08:30 den 5-7 juli

Kan du redan nu avslöja några av gästerna?

– Absolut. På plats i Visby kommer Kristina Alvendal och Lotta Edling intervjua bland andra Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB, Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen, Ronan Vaspart, Managing Director på MIPIM Markets samt Robert Hannah, Liberalernas bostadspolitiska talesperson.

Du programleder Almedalspanelen, berätta.

– Varje dag, måndag till onsdag bjuder vi på en kort summering av gårdagen samt vad vi kan vänta oss av den kommande dagen. Till min hjälp har jag branschproffsen Stig-Björn Ljunggren, Omid Noghabai och Ulrika Francke som delar med sig av såväl insikter som åsikter. Räkna med ett rasande tempo och sannolikt ett och annat skratt.

LÄS MER: Hela programmet hittar du här

Vill du tipsa om något mer?

– Under tisdagen har vi ett utökat fokus på bygg och pratar bland annat om de största frågorna för branschen just nu, samt vilka framtidsfrågor som kommer att vara viktigast – och hur man driver dem framåt. Mycket sevärt!

 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev