Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Alla som älskar arkitektur är välkomna!

Publicerad: 7 november 2012, 14:03

Byggindustrin frågar Catherina Fored förbundsdirektör, Sveriges arkitekter, om Arkitekturgalan, där bland annat Kasper Sahlin-priset delas ut.Sveriges arkitekter anordna


Kasper Sahlin-priset fyller 50 år, Sveriges arkitekter 10 år. Hur ska det firas?– Det blir annorlunda. Vi hyllar arkitekturen en hel dag och vi har bjudit in hela branschen för att prata om arkitekturens pris, som är temat för dagen. Vi firar ju också dubbelt och det innebär lite extra fest.Det som också är nytt för i år är att ingen i förväg vet vem som får priset! Vi vill på så sätt öka spänningen. Alla nominerade är på plats och det blir guld.Galan är breddad. Hur?– Den är breddad på så sätt att arkitektur berör alla. Vi arkitekter behöver mötas en dag men också möta alla andra i branschen. Politiker, byggare, fastighetsägare – de som är med och påverkar samhällsbygget i stort och smått. Det ska galan spegla. Alla som älskar arkitektur är välkomna!Vilka ska föreläsa?– De bästa. I Sverige och världen.Vad händer, vad är nytt?– Det blir fest, det blir glitter det blir glamour – because we are worth it!

INGRID GALLAGHER - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.