Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Konst och natur möts i unik skärgårdsarkitektur

Publicerad: 6 december 2012, 23:00

I den så kallade Artboxen, direkt till höger innanför entrén, ska man kunna ha alla typer av evenemang, teater, opera, tv-sändning eller till och med sport.

Foto: Nomi Melin Lundgren

Lillemor och Björn ”Babybjörn” Jakobson har skapat en mötesplats i Stockholms skärgård. Artipelag förenar god arkitektur och entreprenörskap och de som varit involverade i projektet känner stor stolthet över att ha fört det i hamn. Nu nomineras Artipelag till Årets bygge 2013.


Ämnen i artikeln:

Årets bygge 2013

Skogen öppnar sig och där bland klippor och martallar smyger sig Artipelag fram ur skärgårdslandskapet. Sina 10 500 kvadratmeter till trots smälter Björn och Lillemor Jakobsons byggnad in i omgivningen,

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Årets bygge 2013

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.