Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

RB Arkitektur gör världens mest spännande arkitektur

Publicerad: 6 mars 2008, 13:44

Designtidskriften Wallpaper har valt ut RB Arkitektur till sin katalog över världens mest spännande arkitekter. Den internationella tidskriften har ställt samman världens 101 bästa unga arkitektbyråer i en ny onlinekatalog.


- Wallpaper och dess läsare har en passion för arkitektur därför vill vi kasta vårt kritiska nät över världen för att sätta samman en förteckning över de bästa unga arkitektbyråerna som till min stora glädje kommer att vara tillgänglig för våra läsare närhelst de behöver på wallpaper.com, säger Wallpapers chefredaktör Tony Chambers.
RB Arkitekturs ambition lyfts fram, de identifierar det unika i varje enskilt projekt genom en noggrann analys av varje uppdrag anser Wallpaper.
- Det är naturligtvis mycket glädjande att ha lyfts fram av en tidskrift som Wallpaper då de genom åren konsekvent har presenterat arkitektur av mycket hög kvalitet, kommenterar Rahel Belatchew Lerdell, vd, RB Arkitektur AB.

Fakta
Rahel Belatchew Lerdell, arkitekt MSA/SAR, DESA och grundare av RB Arkitektur är utbildad i Paris och Amsterdam och har sedan 1996 varit verksam som arkitekt i Paris, Luxemburg, Japan och Sverige. 2006/2007 utsågs Rahel till Årets arkitekt genom att tilldelas Det Stora Formpriset.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.