Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Roger Larsson ny avdelningschef på LINK arkitektur i Stockholm

Publicerad: 15 december 2008, 12:51

LINK arkitektur, ett av Nordens största arkitektkontor, har utnämnt Roger Larsson till ny avdelningschef i Stockholm.


Roger Larsson har arbetat som uppdragsansvarig arkitekt sedan 2006 då LINK arkitektur gick under namnet WSP Arkitektur. Larsson är bland annat ansvarig för formgivningen av Skandionkliniken i Uppsala.

Under våren 2008 gick WSP Arkitektur samman, LINK signatur. Arbetet med att ge form åt den nya verksamheten har kommit långt, och på agendan för Stockholmskontorets nye avdelningschef Roger Larsson finns bland annat frågor om miljö och hållbarhet inom arkitekturen samt en fortsatt profilering av LINK arkitektur i Stockholm.

– Det är en stor fördel att tillhöra ett av Nordens största arkitektföretag, med ett brett nordiskt nätverk. Mycket av mitt fokus kommer därför att ligga på de möjligheter som kan skapas i det nya företagets nätverk. Jag vill också ta vara på styrkan i ett fortsatt samarbete med WSP. För oss ger detta samarbete en helhetssyn och för kunden innebär det att både formgivning och övriga konsulttjänster kan rymmas inom samma uppdrag, säger Roger Larsson.

Innan Roger Larsson började på dåvarande WSP Arkitektur 2006 var han bland annat verksam som arkitekt på Bjurström & Brodin Arkitekter i 16 år. Roger Larsson är utbildad arkitekt på KTH i Stockholm.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.