Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Arkitektur

Skotsk arkitekt ny vd för JM i Belgien

Publicerad: 12 Juni 2008, 10:43

Christopher Lee har utsetts till ny vd för det helägda dotterbolaget JM Construction i Belgien. Christopher Lee är arkitekt och uppfödd i Skottland.


Nuvarande VD Göran Sjöborg kvarstår som styrelseledamot och direktör i det belgiska bolaget till årets utgång. Därefter återvänder Göran Sjöborg till JM AB i Sverige och andra arbetsuppgifter.
Christopher Lee, 39 år, har utsetts till ny vd, för JM Construction i Belgien. Har jobbat inom JM-koncernen sedan 2001, bland annat som ansvarig för projektutveckling (head of project development) vid JM Construction i Belgien. Han är utbildad arkitekt (architect DPLG) från universitetet i Paris och född och uppvuxen i Skottland.

Christopher Lee efterträder Göran Sjöborg som varit VD för JM Construction i Bryssel sedan 2002. Förändringen har skett på initiativ av Göran Sjöborg som varit operativt ansvarig i drygt sex år. Nu återtvänder han till JM i Sverige.

Per Hindersson

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.