Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Vann Spa expanderar kraftigt

Publicerad: 18 december 2008, 09:42

En av Sveriges största konferensanläggningar, Vann, Spa, Hotell och Konferens vid fjorden Gullmarn i Bohuslän expanderar och anställer ytterligare femton personer. Anläggningen är mitt uppe i en omfattande om- och utbyggnad. Arkitekt är Gert Wingårdh.


Konferenshotellet öppnar igen runt mitten av mars 2009.
Vi har annonser ute i tidningarna i helgen och vi hoppas få många kompetenta sökande. Vi vill dock anställa så lokalt som möjligt, säger Kristian Höglind, vd på Vann.

De femton nya tjänsterna inkluderar allt ifrån receptionschef, ekonomiansvarig och kockar till frukostvärdinna. Vi får se under våren hur många fler vi behöver anställa, säger han till Byggindustrin.

Hela byggnaden på 17 000 kvadratmeter totalrenoveras och en 100 kvadratmeter stor utbyggnad mot vattnet ska byggas. Ombyggnad kostar ca 65 miljoner kronor. Anläggningen har också i samband med förnyelsen vilket är hur vatten uttalas i Bohuslän.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.