Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

White arkitekter får ny chef i Halmstad

Publicerad: 19 augusti 2009, 05:21

Jimmie Ahlgren blir ny kontorschef på White i Halmstad från 1 mars 2010. Stellan Eriksson, som varit kontorschef i snart 25 år, ska helt ägna sig åt kunder och uppdrag.


– Jag vill fortsätta att utveckla kontoret i samma riktning som Stellan Eriksson så framgångsrikt drivit det, säger Jimmie Ahlgren i ett pressmeddelande från White. Vi står inför nya spännande utmaningar och det är ett väldigt roligt uppdrag jag har fått.

Under en övergångsperiod from 1 september 2009 kommer Jimmie att verka som biträdande kontorschef.

Jimmie Ahlgren är byggnadsingenjör, utbildad på Högskolan i Halmstad och har varit på White sedan 2006. Före det arbetade han med projektering, projekt- och byggledning på ett konsultföretag i regionen.

Stellan Eriksson kommer att vara kvar på kontoret som uppdragsansvarig arkitekt.

– Vi tackar Stellan för en lång och framgångsrik tjänst som kontorschef i Halmstad och ett varmt välkommen till Jimmie, säger Anders Svensson, vd för White. Halmstad har under många år varit ett framgångsrikt kontor som vunnit många tävlingar och har en väldigt bred och djup kunskap inom många olika områden.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.