Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Brott & straff

Batman kan fortfarande komma in på bygget

Publicerad: 2 september 2019, 04:00

Peter Kolare, vd på Belstroj, tycker att implementeringen av det nya Id06-systemet är dåligt skött.F öre sommaren gick det fortfarande bra att beställa ett Id06 kort till

Förseningen av det nya Id06-systemet upprör företagare i branschen. “Det är ytterligare sex månader med osund konkurrens”, säger Peter Kolare på Belstroj, som själv lyckades få ut ett kort som Batmans alter ego Bruce Wayne. Först i oktober stängs möjligheten att beställa kort av den gamla modellen.


Ämnen i artikeln:

svartjobbID06

Före sommaren kunde företaget Belstroj beställa ett Id06 kort till med bild på Batmanskådespelaren Christian Bale och namnet Bruce Wayne hur enkelt som helst. Att Id06 AB har skjutit på

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

svartjobbID06

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.