Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bygghistoria

Så minns vi byggåret 2018 – andra halvåret

Publicerad: 28 december 2018, 05:28

Byggarbeten vid Slussen i Stockholm hösten 2018. I september kom beskedet att kostnaden för nya Slussen i Stockholm beräknas bli 470 miljoner kronor mer än beräknat.

Foto: Holger Ellgaard/Wikimedia

Byggindustrin gör en sammanfattning av några av de stora bygghändelserna under 2018. Följ bevakningen månad för månad! I dag publicerar vi den andra av två delar som täcker in juli till och med december. En länk till den första delen finns sist i artikeln.


Under 2018 har vi på Byggindustrins redaktion försett våra läsare med inte mindre än 38 tidningar och en fullmatad nyhetswebb. Följ med i en tillbakablick bland några av årets viktiga

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.