Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Bygghistoria

Structor nyanställer duo i Dalarna

Publicerad: 14 februari 2020, 15:48

Structor Projektledning Dalarna rekryterat två nya medarbetare som närmast kommer från Peab och Fortifikationsverket.


AJ

Andreas Jennische

andreas.jennische@fastighetsnytt.se


Det är Mats Liss från Peab Anläggning och Ida Hamelius från Fortifikationsverket som Structor Projektledning Dalarna nu anställer som en del i bolagets mål att bli det ledande specialistbolaget inom projekt- och byggledning i regionen.

Mats Liss har drygt 25 års erfarenhet inom mark och anläggning och har jobbat på Trafikverket samt arbetat med Sälens nya flygplats åt Scandinavian Mountains airport AB.

–  Jag är gärna med i tidiga skeden och verkar för hållbara lösningar i projekten. Det var framförallt bredden i bolaget och spetskompetensen hos alla kollegor som fick mig att ta steget till Structor, säger han i ett pressmeddelande.

Byter arbetsgivare

Ida Hamelius kommer närmast från Fortifikationsverket där hon förvaltat byggnader med 250 000 kvadratmeter byggnadsarea i fem olika län.

–  Det är spännande med Structors organisation och korta beslutsvägar och jag ser fram emot att bidra till att bygga ett bättre samhälle med kunder och kollegor, kommenterar hon sitt senaste karriärdrag.

Mikael Hansson, vd för Structor Projektledning Dalarna, uppger i en kommentar att bolaget märker en ökad efterfrågan av projektledartjänster i regionen och att han är glad åt att kunna nyanställa två nya kompetenta medarbetare.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev