Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Hållbarhet

Sweco och Hand in Hand letar miljöprojekt i Indien

Publicerad: 6 Mars 2008, 13:44

I veckan åker miljöexperter från konsultbolaget Sweco till Indien. Tillsammans med föreningen Hand in Hand ska framtida miljöprojekt i delstaten Tamil Nadu identifieras.


- Jag ser fram emot att samarbeta med Hand in Hand. De driver redan projekt i landet och har god kännedom om lokala förutsättningar och entreprenörskap. Vi bistår med teknisk expertis kring vad som kan vara möjligt att göra på miljöområdet, säger Magnus Montelius på Sweco.

Swecooch Hand in Hand ska arbeta fram ett förslag med framtida möjliga miljöprojekt som skulle kunna genomföras i Tamil Nadu. Projekten kan handla om att förbättra sophantering eller att utveckla bättre system för vatten- och avloppshantering. Andra tänkbara satsningar kan vara att utveckla småskaliga biogasanläggningar.

Målet är att hitta de projekt som har möjligheter att göra störst nytta. Det gäller att undersöka både vilka tekniska behov som finns och vilken vilja som finns att driva projekt i olika delar av regionen.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.