lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Konjunktur

Stora problem för ännu en byggare i Stockholm

Publicerad: 24 maj 2019, 07:29

BTH Bygg skriver i ett pressmeddelande att de under rekonstruktionen kommer fortsätta att bedriva verksamhet. (Fotot är inte kopplat till något av BTH Byggs projekt)

BTH Bygg har beviljats företagsrekonstruktion vid Solna tingsrätt.

Ämnen i artikeln:

BTH Byggbyggkonjunktur


”Vi är stolta över vår historia och fulla av tillförsikt inför framtiden. Vår vision är att vara en framtidens byggentreprenör och projektutvecklare inom Stor-Stockholm. Stockholm växer och så gör vi”. Texten finns att läsa på BTH Byggs hemsida där företaget presenterar sin vision. Men tyvärr verkar det som att växtkraften är över. BTH Bygg beviljades företagsrekonstruktion vid Solna tingsrätt den 21 maj 2019.

LÄS MER: Q-gruppen i konkurs

Företaget skriver i ett pressmeddelande att de under rekonstruktionen kommer fortsätta att bedriva verksamhet och att betalning för leveranser av varor och tjänster under rekonstruktionsperioden kommer att ske i förskott eller kontant.

BTH Bygg uppger även att de har för avsikt att renodla sin verksamhet till att endast avse byggserviceverksamhet, vilket innebär att affärsområdena rörande nyproduktion och rot avvecklas.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev