Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Konjunktur

Tengbom i förvandling - Möt nya tengbom.se

Publicerad: 5 Maj 2009, 14:20

Tengbom har gått från fyra till sju kontor i Sverige – och från 90 till 250 medarbetare – på fyra år och täcker allt större delar av Sveriges regioner.


- Vi har djup kunskap inom tjänsteområdena arkitektur, stadsbyggnad, landskapsarkitektur, inredning, projektledning, byggnadsvård, miljö och hållbarhet, BIM, ljusdesign, produktdesign och visualisering, säger vd Magnus Meyer, vd för Tengbom.

- Att vara en större spelare bådar för stor kapacitet och rätt resurser, som tillsammans skapar trygghet. Men det innebär också att man arbetar med väldigt många projekt och därmed hela tiden utvecklar sin kompetens och slipar sin kunskap. Det för med sig god arkitektur. För att visa på den goda arkitekturen har Tengbom låtit ta fram en ny hemsida och grafik. Hemsidan är tänkt att fungera som en teaser och ge ett smakprov på Tengboms kompetens, säger han.

- Det är mycket som har hänt hos oss de senaste åren. Parar man ihop det med vår långa erfarenhet står vi starka. Idag kan jag nog påstå att vi har de muskler och den talangfulla kapacitet som vi bedömer att marknaden kräver. Det, med poängtering på god arkitektur, vill vi att vår nya hemsida ska spegla. Dessutom har våra arbetsinsatser fört med sig en hel del internationella uppdrag, varav några visas på nya hemsidan, säger Magnus Meyer, vd för Tengbom.

Tengboms nya hemsida är framtagen tillsammans med Deasign, Swiff och Monter.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.