Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

”Almedalsveckan är bra för viktiga samtal”

Publicerad: 25 juni 2015, 08:42

Mats Hederos, vd, AMF Fastigheter.

Foto: AMF Fastigheter

Mats Hederos är vd på AMF Fastigheter. Han tycker att Almedalsveckan är en bra vecka för viktiga samtal. Själv medverkar han i ett seminarium om viktiga politiska frågor för fastighetsbranschen.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2015AMF Fastigheter

Vilken är den hetaste byggfrågan i Almedalen i sommar?

– Mycket handlar om hållbar stadsutveckling, en högaktuell fråga för oss som är mitt inne i vårt stora stadsutvecklingsprojekt Urban Escape Stockholm. Genom att ta ett helhetsgrepp omdanar vi tillsammans med Stockholms stad fem hus, fyra gator och två torg mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

Vad hoppas du få ut av Almedalen?

– Det är en bra vecka för viktiga samtal med beslutsfattare. De informella mötena som sker i gränderna och på seminarierna ger bra förutsättningar för utbyten av tankar och idéer som vi tar med oss i verksamhetsplanering och strategier framåt.

Vilket seminarium medverkar du i?

– Jag medverkar i ”Vilka politiska frågor kommer att vara viktigast för fastighetsbranschen?” den 29 juni klockan 08.15–09.00 på Strandgatan 9.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.