tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Politik

Frikyrkopastor och integrationschef – här är partiernas bostadspolitiska talespersoner

Publicerad: 10 oktober 2022, 09:42

Bostadspolitiska talespersoner i den nyvalda riksdagen. Övre raden från vänster: Malcolm Momodou Jallow (V), Mikael Eskilandersson (SD), Jennie Nilsson (S) och Viktor Wärnick(M). Nedre raden från vänster: Jakob Olofsgård (L), Alireza Akhondi (C), Jan Riise (MP) och Larry Söder (KD). Foto: Riksdagen och Anders Wiklund/TT

En frikyrkopastor, en tidigare minister, en forskare inom klimat och hållbarhet och en integrationschef med ansvar för nyanländas mottagande och etablering. Sju män och en kvinna med vitt skilda erfarenheter axlar rollen som sitt partis bostadspolitiska talesperson i riksdagen. Här är hela listan.

Ämnen i artikeln:

SDSverigedemokraternaSocialdemokraternaVänsterpartietLiberalernaModeraternaCenterpartietMiljöpartietKristdemokraternabyggpolitikPolitikbostadsbyggandebostadsutveckling

Björn Anderberg

bjorn.anderberg@bbm.bonnier.se


Samtidigt som regeringsförhandlingarna pågår med minimala läckor förbereder sig partierna för hur de i riksdagen och inför väljaren ska möta den regeringspolitik som kommer att föras de kommande fyra åren. 

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Just nu 49 kr för 3 månader

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under de första 3 månaderna.

Efter introduktionsperioden på 3 månader förnyas prenumerationen med 30% rabatt på ord.pris: 2 005 kr/år ex. moms och 12 månaders bindningstid och årlig förnyelse till ordinarie pris 2 995 kr. Säg upp prenumerationen när som helst, så avslutas den efter avtalad bindningstid.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev