Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsplanering

Bravida blir större i Stockholm

Publicerad: 14 januari 2015, 12:48

Bravida har köpt bolaget Nicopia VVS som har fokus på VS-installationer i bostadsprojekt och kundnära VS-service. Förvärvet stärker bolaget ytterligare inom vs i Stockholmsregionen


Nicopia VVS omsätter cirka 40 miljoner kronor och har 25 anställda. Bolaget har säte i Nyköping men är i huvudsak verksamt i Stockholm.

– Nicopia består av gedigna medarbetare och blir ett fint tillskott till Bravidafamiljen. Förvärvet stärker oss i vår ambition att växa inom VS-installationer och -service i Stockholm. Med förvärvet skapas möjligheter till tillväxt och synergier för Bravidas och Nicopias verksamheter och medarbetare, säger Rolf Danielsson, regionchef Bravida region VVS Stockholm.

Köpet trädde i kraft den 31 december 2014.

– Vi är glada att Bravida köper Nicopia. Bravida erbjuder en bra möjlighet till fortsatt utveckling av företaget och medarbetarna. Vi ser fram emot att vara med och växa med Bravida vs i Stockholm, säger Per Näslund på Nicopia.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.