Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Stadsplanering

Ny expo ger framtida bild av stadsdel

Publicerad: 7 maj 2010, 11:36

Med en specialdesignad expo som Skanska har tagit fram kan bostadsköpare lättare göra sig en bild av hur en ny stadsdel ska komma att se ut i framtiden.


I helgen har Skanska Sverigepremiär för sin specialdesignade expo vid Kvibergstaden, en ny stadsdel i Göteborg. Syftet är att illustrera för bostadsköpare och intresserade hur en ny stadsdel med bostäder och omgivning utvecklas de närmaste åren.

Skanskas satsning på Kvibergstaden är en del av arbetet med att utveckla helt nya stadsdelar.

- Skanska har aldrig tidigare satsat lika mycket på en expo men vi anser att det behövs något extra för att hjälpa intresserade människor att förstå hur framtidens stadsdel i Göteborg kommer att se ut. Idag kan det av förklarliga skäl vara svårt att föreställa sig moderna bostäder, gröna områden samt en levande stadsmiljö, säger Lars-Åke Eriksson, försäljningschef på Skanska Nya Hem Väst.

Expon består av en fullskalig visningslägenhet som har inretts i senaste designtrender av Skanskas designgrupp samt en specialframtagen utställningsyta med filmer och fakta över hur Kvibergstaden kommer att se ut i framtiden.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News