Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

En ny era

Hej alla som kan tänkas vilja läsa detta!

Publicerad: 15 april 2015, 08:29

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Sandra heter jag och är en byggnadsingenjör som rätt nyligen kommit ut i arbetslivet. Jag tänker skriva här om hur det är att börja denna nya era i mitt liv och om vilka utmaningar och överraskningar jag stöter på. Jag jobbar nu på ett arkitekt- och projekteringskontor i Hammarby sjöstad och trivs överraskande bra. Stämmningen på vårt niomannakontor är så otroligt familjär och trivsam, dessutom har jag alltid velat jobba på ett kontor med ett sånt där stort "pyssel-arkitekt-bord", vilket vi har! I söndags kom vi hem från en så kallad Team buildning-resa till Barcelona och jag måste ge massa cred till mina chefer för hur bra de lyckats med rekryteringen.

Utöver att jag är utbildad byggnadsingenjör är jag också en hållbar utveckling/miljö-nörd och kan knappt vänta tills jag får börja arbeta mer i den riktningen. Jag hoppas att min anställning här ska leda mig vidare in på hållbarhetsstigen och jag är redan lite rastlös ibland och otålig över att påbörja detta arbete.

Sandra Lindroth är nyutbildad byggnadsingenjör som nyss börjat sitt första jobb inom branschen på arkitekt- och projekteringskontoret XYZ DP i Hammarby sjöstad i Stockholm. Hon brinner för att skapa ett hållbarare Sverige och vill så fort som möjligt börja dra sitt strå till stacken genom att inrikta sig mot miljö och hållbart byggande.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.