Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Guess who's back

Hej igen!

Publicerad: 2 februari 2018, 12:04

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Dags att ta tag i pennan och skriva om mina tankar kring samhällsbyggandet. Mer skrivande från min sida.

Så kul, jag har saknat ineraktionen med er läsare, ni får gärna maila mig med synpunkter, tankar, inspel.

I februari kommer jag, mina kollegor tillsammans med Centrum för Byggeffektivitet och aktörer från branschen diskutera byggherrens roll inom ämnet logistik.

Mycket intressant, nästan samtliga kommuner exploaterar i en takt som saknar motstycke i deras egen historia, och ganska ofta i områden som redan är bebodda med hög befolkningstäthet. Logistiklösningar blir allt vanligare. Men vad är egentligen viktigast för ett lyckat logistikkoncept och hur kan byggherren påverka det?

Ser fram emot att se vad den typen av dialog kan leda till för nya insikter och möjligheter.

Tack för att du tog dig tid!

Jimmy Dahlström är Chef Total Solution på Ramirent och har mångårig erfarenhet av organisationsutveckling och logistik i samhällsbyggnad. Han är även aktiv medlem i Ingenjörer utan gränser samt styrelsemedlem i Lean Forum Bygg.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.