Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Nu anländer gästerna till Årets Bygge-galan

Nu är det feststämning på Cirkus i Stockholm! Röda mattan är utrullad och gästerna har börjat anlända till Årets Bygge-galan.

Publicerad: 31 mars 2014, 18:27

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Erik Hellqvist, vd på Svensk Byggtjänst, Gert Wingårdh, arkitekt och Fredrik Winberg på Byggmaterialindustrierna syns i vimlet. Foto: Mattias de Frumerie

Foto: Mattias de Frumerie


Stämningen är på topp och förväntningarna är höga. Tjugo projekt har valts ut bland alla som färdigställdes förra året. Att bli nominerade till Årets Bygge är ett enormt erkännande. Men alla vill förstås vinna. Och innan kvällen är slut kommer ett projekt ha korats till ensam segrare. Ett projekt ska utses till årets absolut bästa. Även vinnaren av Lean-priset 2014 koras under kvällen.

Men först blir det fest!

Galan samlar cirka 400 förväntansfulla gäster från byggbranschen och utgör startskottet för Sveriges Byggvecka som fortsätter med Nordbygg resten av veckan.

Staffan Åkerlund, Nomi Melin Lundgren, Per Hindersson, Johanna Åfreds, Mattias de Frumerie och Elin Bennewitz. Det är vi som är Byggindustrins redaktion. När vi inte är upptagna med att skriva reportage och nyheter skriver vi ibland lite lättsammare texter här på bloggen.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.