Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Blogg

Välkommen tillbaka från semestern

Hoppas du kommit tillbaka med mycket energi i din yrkesroll efter en tids ledighet!

Publicerad: 22 Augusti 2019, 08:25


Jag har haft fyra veckor under sommaren.

Jag har under dessa fyra veckor, vaknat flera gånger per natt (8 månader gammal son är orsaken), spelat mindre golf än jag någonsin gjort och vädret har varit bra men inte fantastiskt.

Det här är en opinionstext

Åsikterna som uttrycks i artikeln står skribenten/skribenterna för.

Men jag kan berätta vad jag absolut inte har gjort.

Jag har inte kollat min mail, jag har inte stressat över någon deadline, jag har inte ringt massa telefonsamtal.

Det jag har gjort är att ha varit en bra far och pojkvän, spenderat tid med min son, ätit glass med familjen, haft underbara mornar med frukost utomhus.

Det har varit min första semester med en bebis, det har även varit min första semester på minst 8 år där jag inte jobbat alls. Och jag kan ärligt säga att jag aldrig känt mig mer utvilad och laddad inför höstens utmaningar och möjligheter.

Under hösten händer många spännande inom ramen för mitt jobb. Bland annat är det dags för Business Arena, Årets Bygge, Årets Lean byggare, Gather festival, massor med spännande kunddialoger och möjligheter att på riktigt förändra och effektivisera samhällsbyggnad.

Tack för att du tog dig tid!

Jimmy Dahlström är Chef Total Solution på Ramirent och har mångårig erfarenhet av organisationsutveckling och logistik i samhällsbyggnad. Han är även aktiv medlem i Ingenjörer utan gränser samt styrelsemedlem i Lean Forum Bygg.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.