Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Välkommen tillbaka från semestern

Hoppas du kommit tillbaka med mycket energi i din yrkesroll efter en tids ledighet!

Publicerad: 22 augusti 2019, 08:25

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.


Jag har haft fyra veckor under sommaren.

Jag har under dessa fyra veckor, vaknat flera gånger per natt (8 månader gammal son är orsaken), spelat mindre golf än jag någonsin gjort och vädret har varit bra men inte fantastiskt.

Men jag kan berätta vad jag absolut inte har gjort.

Jag har inte kollat min mail, jag har inte stressat över någon deadline, jag har inte ringt massa telefonsamtal.

Det jag har gjort är att ha varit en bra far och pojkvän, spenderat tid med min son, ätit glass med familjen, haft underbara mornar med frukost utomhus.

Det har varit min första semester med en bebis, det har även varit min första semester på minst 8 år där jag inte jobbat alls. Och jag kan ärligt säga att jag aldrig känt mig mer utvilad och laddad inför höstens utmaningar och möjligheter.

Under hösten händer många spännande inom ramen för mitt jobb. Bland annat är det dags för Business Arena, Årets Bygge, Årets Lean byggare, Gather festival, massor med spännande kunddialoger och möjligheter att på riktigt förändra och effektivisera samhällsbyggnad.

Tack för att du tog dig tid!

Jimmy Dahlström är Chef Total Solution på Ramirent och har mångårig erfarenhet av organisationsutveckling och logistik i samhällsbyggnad. Han är även aktiv medlem i Ingenjörer utan gränser samt styrelsemedlem i Lean Forum Bygg.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.