Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Byggtjänst utlyser författarpris på 100 000 kronor

Publicerad: 6 mars 2008, 13:44

Tegelstenen är namnet på Byggtjänsts nyinstiftade litteraturpris. Förstapris är på 100 000 kronor och kommer att delas ut i oktober 2008 till den som skriver bästa nya handboken för bygg- och fastighetssektorn.


Tävlingen är öppen för alla. Innehållet ska kunna rubriceras som miljö, energihushållning, fukthantering, hållbart byggande eller underhåll, och boken ska vända sig till yrkesverksamma inom bygg- och fastighetssektorn.
Juryn tittar särskilt efter bidrag av handbokskaraktär. Läsaren ska känna att hon får råd och anvisningar som är till nytta i praktiskt arbete.
I juryn ingår Dag Klackenberg, styrelseordförande i AB Svensk Byggtjänst , Maria Block, arkitekt SAR/MSA, som i många år har inriktat sig på miljöanpassat byggande, medförfattare till Byggekologi, Hans Örnhall, arkitekt, författare till ett flertal böcker för byggsektorn och Håkan Svensson, civilingenjör VoV och förlagsredaktör på Svensk Byggtjänst

________________________________________________________________________

Per Hindersson

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.