Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Efterlysning: Vem har årets fulaste kontor?

Publicerad: 13 oktober 2008, 13:05

Att det finns massor av fula och illa fungerande kontor är väl knappast något nytt, men var finns Sveriges fulaste arbetsplats i år? För fjärde året i rad efterlyser Struktur och Elle Interiör Årets fulaste kontor. Företag över hela landet inbjuds att delta i kampen om vem som har landets fulaste arbetsplats. Utöver den eftertraktade titeln, får vinnaren en funktionell och förskönad arbetsmiljö.


Förra årets tävling uppmärksammades stort och blev en enorm succé där webbyrån Norweb i Stockholm segrade och tog hem förstapriset. Renoveringen av Norwebs kontor resulterade i en kreativ, funktionell, väl fungerande arbetsmiljö i snygg förpackning och framförallt, nöjda medarbetare. Nu inbjuds nya deltagare till att ta upp kampen om den åtråvärda titeln och vinsten, en ny arbetsplats.

Ett fult kontor kan till exempel vara ett hopplöst konferensrum, ett vemodigt vd-rum, en rörig reception eller ett katastrofalt kontorslandskap. Struktur är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa andra företag att genomföra arbetsplatsförändringar, byta eller göra om lokaler eller förbättra servicefunktioner. Företaget ansvarar för hela eller delar av projektet från lokalstrategi, kontraktsförhandling, projektledning till inredning.

Vinnaren utses av namnkunnig jury bestående av: kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, inredare och kreatör Ernst Kirchsteiger, styrelsordförande Svenskt Näringsliv, Signhild Arnegård Hansen, arkitekt Thomas Sandell, vd Struktur, Sture Nilsson, redaktionschef Elle interiör, Lotta Lewenhaupt och chefredaktör Elle Interiör, Svante Öquist.
Tävlingsutlysningen sker i Elle Interiör som utkommer i butik den 6 november. Vinnaren av årets Fulaste kontor tillkännages vid en festlig prisutdelning som äger rum den 27 april 2009.
Mer info fås på www.aretsfulastekontor.nu

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.