söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Han blev årets lagbyggare hos Östgötabyggaren

Publicerad: 3 januari 2019, 08:25

Snickaren Roger Karlsson prisades av kollegorna på Åhlin & Ekeroth.

För andra året delade Östgötaföretaget Åhlin & Ekeroth Byggnads ut pris för ”Årets Lagbyggare”. Medarbetarna nominerar själva sina kollegor och mannen som byggt laget mest och bäst denna gång var snickaren Roger Karlsson, lagbas på projekt Rättspsyk i Vadstena.


Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Roger Karlsson hyllas bland annat för att på ett sällsynt engagerat och entusiastiskt sätt få alla att känna sig trygga och delaktiga. Han sägs dessutom lyckas med bedriften att vara stark och rättvis samtidigt som han är ödmjuk. Med utgångspunkt från motiveringarna på de nomineringar som medarbetarna kommer in utser företagsledningen årets pristagare.

– Så roligt, det här trodde jag aldrig! Jag var säker på att nomineringen bara var på skoj, men nu när jag förstått att det var på riktigt och jag fått smälta allt lite är jag både stolt och lycklig. Jag ser utmärkelsen som ett kvitto på att jag har lyckats föra samman mitt arbetslag. Men helt ärligt, allt vi gör är en laginsats – utan mina fantastiska kollegor hade jag inte haft något lag att bygga, säger Roger Karlsson

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev