Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Hon är Årets Lagbyggare hos Åhlin & Ekeroth

Publicerad: 22 december 2017, 09:39

Produktionschefen Catrin Walter prisas av arbetsgivaren Åhlin & Ekeroth och får utmärkelsen "Årets Lagbyggare".


Det är medarbetarna själva som nominerat sina kollegor till Årets Lagbyggare. Med utgångspunkt från deras motiveringar har företagsledningen sedan valt ut årets pristagare. När det under prisceremonin stod klart att Produktionschef Catrin Walter utsetts till årets pristagare hyllades hon med stående ovationer av sina arbetskamrater.

- Mina arbetskamrater är fantastiska! Det är en stor förmån att få jobba med så helt underbara, bra och kompetenta människor. Att det var just de som nominerade mig gör det extra roligt att få priset. Jag är otroligt stolt, glad och hedrad. Det finns väldigt många värdiga lagbyggare inom företaget så det här kom som en rejäl överraskning, säger Catrin Walter.

Så här löd medarbetarnas motivering till varför just Catrin Walter är Årets Lagbyggare:

"För hennes jättejobb och fantastiska insatser som produktionschef för Kvarteret Intellektet i Vallastaden. På ett imponerande sätt höll Catrin ihop det stora och speciella bygget samtidigt som hon lyckades hålla en god stämning i hela laget. Hon är väldigt bra på att planera, jättebra på att ”ta folk”, har alltid ett glatt humör och det finns inga problem eller bekymmer."

- Catrin Walter har under sitt tuffa arbete som Produktionschef för det stora projektet Kvarteret Intellektet i Vallastaden verkligen visat att hon är en riktig lagbyggare, även under högsta tidspress, konstaterar Göran Lundström, VD för Åhlin & Ekeroth Byggnads AB.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.