Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Ola Serneke är Årets Affärsnätverkare 2015

Publicerad: 9 februari 2016, 13:15

Ola Serneke är Årets Affärsnätverkare 2015.

Byggentreprenören, grundaren och vd:n för byggföretaget Serneke har utsetts till Årets Affärsnätverkare 2015. Affärsnätverket BNI står bakom utmärkelsen.


Ola Serneke fick utmärkelsen i kamp med sju andra finalister. Juryns val kom sig av att:

”Ola Serneke är nytänkande och en starkt engagerad entreprenör. Han är nätverkande i näringslivet och närvarande i många sammanhang. Allt Ola företar sig gör han med stor energi vilket förmodligen är en av orsakerna till att han drar så många bra medarbetare till sig. Få är så målmedvetna och framtidsplanerna slår de flesta andra i vårt land”.

– Att skapa personliga kontakter och omge sig av kompetenta människor är en förutsättning för att lyckas i såväl affärsvärlden som privat. Priset som Årets Affärsnätverkare blir ett sorts bevis på detta, säger Ola Serneke.

Juryn består av bland andra Ola Lauritzson, Therese Albrechtsson, Mia Törnblom, Bicky Chakraborty och Michael Issa. Tidigare vinnare av priset inkluderar bland andra Isabella Löwengrip och David Lega.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.