Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Så blir Årets Bygge-galan

Publicerad: 17 mars 2017, 09:15

Petra Sörme, affärsområdeschef på Svensk Byggtjänst.

Foto: Svensk Byggtjänst

Den 27 mars går Årets Bygge-galan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Den arrangeras av Svensk Byggtjänst tillsammans med tidningen Byggindustrin. Petra Sörme, affärsområdeschef på Svensk Byggtjänst, svarar på frågor om kvällen.


Vilken gång i ordningen anordnar ni detta evenemang?

– Det blir fjärde året vi kör en gala men det är femte året som priset Årets Bygge delas ut.

Vilka är de primära målgrupperna?

– Alla inom samhällsbyggnad. Det gäller alla som är involverade i att ”Bygga Sverige i världsklass”. Bland annat är det Tekniska konsulter, installatörer, arkitekter, byggherrar, entreprenörer, kommun etc.

Varför behövs Årets Bygge-galan?

– Det är tillfälle där hela branschen möts under ett mer festligare tillfälle samt att vi lyfter vår yrkesstolthet! Det händer otroligt mycket positivt i vår bransch, och inte minst projekt som lyckats väl igenom hela byggprocessen både kvalitativt och professionellt! Vi vill lyfta dessa projekt!

Vilka tycker du är höjdpunkterna under dagen?

– Oj, svår fråga, men om jag måste välja en höjdpunkt så är det när vi korar vinnaren av Årets Bygge (utan att veta vem vinnaren är). Under eftermiddagen har vi även många fantastiska talare som inleds med Fredrik Reinfeldt och avslutas med ungdomarna från El Sistema! Kvällen kommer blandas av olika prisutdelningar, fantastisk underhållning med Carin Da Silva i spetsen som leder oss genom galakvällen till höjdpunkten då vi korar årets Bygge vinnaren!

Hur många besökare förväntar ni ska komma på detta evenemang?

– Vi räknar med att vi blir cirka 500 personer.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.