Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tävling

Skräddarsytt för Swedbank i Sundbyberg

Publicerad: 11 februari 2015, 08:33

Bild 1/6  Daniel Markström på Humlegården Fastigheter är mycket stolt över huset och över att projektet gick snabbt att färdigställa.

Foto: Humlegården Fastigheter

Swedbank har lämnat Stockholms city och ett tidstypiskt ”cellkontor”, för ett skräddarsytt huvudkontor i Sundbyberg. Ett intelligent hus med hög energiprestanda och avancerad teknik för miljösmart och hållbar verksamhet, ritat och byggt med bankens kärnvärden som ledstjärna. Projektet har nominerats till Årets Bygge 2015.


Ämnen i artikeln:

Årets Bygge 2015SundbybergSwedbank

– Banken gick ut med en öppen förfrågan om ett nytt huvudkontor för 2 500 personer våren 2010. Bland 26 svar fastnade de till vår glädje för oss. Vi hade

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.