Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tävling

Stockholmshem prisat

Publicerad: 13 Maj 2009, 12:08

I går vann Stockholmshem första pris för sin årsredovisning i tidningen Fastighetsvärldens årliga rankning. Stockholmshem vann Hugin- och Munin-priset för bästa årsredovisning 2008 i klassen bästa analys- och informationsinnehåll för onoterade bolag.


Stockholmshem har under flera år placerat sig högt i tävlingen och företagets ambition har varit att göra en omfattande och tillgänglig årsredovisning för flera olika målgrupper - inte minst de egna hyresgästerna.

- Som allmännyttigt bostadsföretag tycker vi att det är viktigt att vår årsredovisning är mycket öppen och innehållsrik. Att vi nu rankats högst i branschen är verkligen roligt och ett fint kvitto på att vi lyckats, säger Stockholmshems informationschef Olle Torefeldt.

Förutom ekonomisk information om året som gått innehåller årsredovisningen även utförliga beskrivningar av Stockholmshems verksamhet, fastighetsbestånd, hyresmarknaden i Stockholm, prognoser för framtiden med mera.

Fastighetsvärldens tävling Bästa Årsredovisning i Fastighetsbranschen rankar årsredovisningarna från landets största fastighetsbolag och bostadsföretag i tre olika klasser.

Stockholmshems årsredovisning 2008 finns tillgänglig på företagets webbplats www.stockholmshem.se.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.