Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tävling

Stolta medarbetare på Archidea prisade

Publicerad: 6 Mars 2008, 13:42


Archidea AB i Göteborg har tilldelats utmärkelsen Årets Mikroföretag 2005 av Business Region Göteborg. Underrubriken lyder Bäst på tillväxt och sysselsättning. Archidea har fått utmärkelsen i konkurrens med ungefär 400 företag i göteborgsregionen. Prisutdelningen gick av stapeln på Palace i Göteborg.
Motiveringen lyder:
- Med uthållighet och nyskapande idéer har Archidea  skapat ett för branschen nytt koncept och därigenom positionerat sig tydligt på marknaden. Nytänkande i kombination med personalens kulturhistoriska kompetens och prestigelöshet är några av framgångsfaktorerna i den snabba tillväxten.
Archidea är ett arkitektföretag som satsat på bred kompetens bland sina medarbetare. På mindre än ett och ett halvt år har företaget expanderat från fyra till nio medarbetare. Här sitter husarkitekter tillsamman med ljus-, inrednings- och landskapsarkitekter och byggnadsantikvarier.
- Vi är väldigt stolta över att ha tilldelats utmärkelsen eftersom vi själva starkt tror på vår affärsidé, säger landskapsarkitekt Åsa Hagnestål, Archidea.

AV MARIANNE SILÉN

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.