Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tävling

Susan Nilsson SVR-stipendiat 2008

Publicerad: 27 November 2008, 15:05

Susan Nilsson, Waterman Group, har utsetts till årets SVR-stipendiat.


SVR-stipendiet delas årligen ut till förtjänt yngre yrkesverksam person som i sin gärning kan vara förebild för andra yngre V- och S-byggare och som kan behöva stöd för vidareutveckling av idéer.

Juryns motivering lyder:
- Med stort engagemang och med en positiv och osjälvisk inställning har Susan genom sina många insatser under många år medverkat till att motivera, inspirera och kompetensutveckla yngre kollegor i branschen. Hon har visat exempel på mycket gott ledarskap i såväl nationella som internationella projekt och bidragit till en positiv utveckling av såväl samhällsbyggnadsbranschen som samhället i helhet. Susan är ett starkt föredöme för unga i branschen.

Susan Nilsson utbildade sig till högskoleingenjör inom byggteknik och projektledning på Umeå universitet 1997 och började sedan på Kjessler & Mannerstråle som geotekniker. Utbildningen kompletterades på KTH till civilingenjör samt med affärsinriktade studier på Handelshögskolan i Stockholm. Susan gick sedan tillbaka till WSP efter sitt studieuppehåll.

Under 2008 gick Susan Nilsson till den brittiska konsulten Waterman Group med 2 200 anställda. Där är hon global chef för marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.