Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arbetsmiljö

Nu startar NCC:s hälso- och säkerhetsvecka

Publicerad: 9 maj 2016, 08:37

NCC inleder sin hälso- och säkerhetsvecka.

Foto: NCC

Varje arbetsplats genomför minst två aktiviteter med fokus på säkerhet och hälsa under veckan.


Ämnen i artikeln:

NCCLars-Gunnar Larsson

I dag startar NCC för första gången en hälso- och säkerhetsvecka i hela koncernen. Runt om på samtliga arbetsplatser genomförs olika aktiviteter för att främja en gemensam säkerhetskultur i hela företaget.

– Vi har en positiv trend vad gäller våra ohälsotal, men vi är långt ifrån nöjda. Vi behöver sätta ännu mer tryck på detta område, det ska vara säkert att jobba på NCC, säger Lars-Gunnar Larsson, arbetsmiljöchef på NCC.

Veckan inleds med startmöten på samtliga arbetsplatser där de anställda går igenom veckans mål och aktiviteter. Varje arbetsplats genomför minst två aktiviteter.

Hälso- och säkerhetsveckan innehåller även en rolig tävling, ”Pioneering Safety - tävla för att förverkliga din idé”. Medarbetarna uppmuntras att komma med bra förslag som kan förhindra skador och öka säkerheten på arbetsplatsen. Det bästa förslaget vinner en prissumma som ska täcka kostnaderna för att genomföra idén.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

NCCLars-Gunnar Larsson

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.